Copex, doze si trasee de cablu

Poza cu Catalog CanaLux

Catalog CanaLux

Product Files
Poza cu Catalog Courbi Materiale Electrice

Catalog Courbi Materiale Electrice

Poza cu Catalog Dablerom Fibox

Catalog Dablerom Fibox

Poza cu Catalog Dablerom Metallodomi

Catalog Dablerom Metallodomi

Poza cu Catalog Dablerom Sez

Catalog Dablerom Sez

Poza cu Catalog Gewiss Copex FK15

Catalog Gewiss Copex FK15

Poza cu Catalog Gewiss Copex FK9-Light

Catalog Gewiss Copex FK9-Light

Poza cu Catalog Gewiss Copex FK-Xtreme

Catalog Gewiss Copex FK-Xtreme

Poza cu Catalog Gewiss Doze 44 CE

Catalog Gewiss Doze 44 CE

Poza cu Catalog Kopos Materiale pentru Instalatii Electrice

Catalog Kopos Materiale pentru Instalatii Electrice

Poza cu Catalog Legrand Blocuri Multiprize pentru Birouri

Catalog Legrand Blocuri Multiprize pentru Birouri

Poza cu Catalog Legrand Doze Aparataj

Catalog Legrand Doze Aparataj

Poza cu Catalog Legrand Doze Aparataj Gips Carton

Catalog Legrand Doze Aparataj Gips Carton

Poza cu Catalog Legrand Doze Pardoseala

Catalog Legrand Doze Pardoseala

Poza cu Catalog Legrand Doze pentru Gips Carton

Catalog Legrand Doze pentru Gips Carton

Poza cu Catalog Legrand Tuburi Flexibile de Protectie

Catalog Legrand Tuburi Flexibile de Protectie

Informatii Copex, doze si trasee de cablu

 

 

Doze

Dozele electrice sunt elemente fundamentale in instalatiile electrice, furnizand o solutie sigura si eficienta pentru conectarea cablurilor si echipamentelor. Ele asigura protectie impotriva expunerii firelor electrice si reduc riscul de scurtcircuit sau electrocutare.

Cu diverse dimensiuni si configuratii disponibile, dozele din gama Energo Sistem permit o instalare adaptata nevoilor specifice ale fiecarui proiect. Aceasta confera electricienilor flexibilitate in distributia si organizarea cablurilor, imbunatatind aspectul general al instalatiei.

In plus, dozele faciliteaza accesul la conexiuni pentru intretinere sau modificari ulterioare, contribuind la o intretinere mai usoara si eficienta a sistemelor electrice. Prin utilizarea dozelor, electricienii asigura o conexiune sigura si ordonata, esentiala pentru un mediu electric optim si functional.

Doze modulare

Dozele modulare reprezinta componente esentiale in instalatiile electrice, asigurand o conexiune sigura si eficienta a cablurilor si dispozitivelor. Acestea sunt concepute cu modularitate, ceea ce le permite sa fie combinate si asamblate in diferite configuratii, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui proiect.

Prin intermediul dozelor modulare, electricienii pot organiza si distribui cablurile intr-un mod ordonat, asigurand un aspect curat si profesionist al instalatiei. Ele ofera protectie impotriva contactului accidental cu firele expuse si reduc riscul de scurtcircuit sau avariere.

Flexibilitatea acestor doze faciliteaza accesul la conexiuni pentru intretinere sau modificari ulterioare, fara a afecta intreaga instalatie electrica.

Cu caracteristici de calitate si siguranta, dozele modulare contribuie la crearea unui mediu electric optim si functional, esential pentru o functionare eficienta si durabila a sistemelor electrice.

Descopera categoria noastra completa de doze si doze modulare, oferind solutii profesionale pentru instalatiile electrice. Gama noastra include o varietate de doze standard, concepute pentru a asigura conexiuni sigure si organizate pentru cabluri si echipamente. In plus, dozele modulare aduc un plus de flexibilitate, permitand combinarea si asamblarea in diverse configuratii, adaptate nevoilor fiecarui proiect.

Indiferent daca esti interesat de instalatii rezidentiale sau industriale, oferim produse de calitate superioara, garantand protectie impotriva scurtcircuitelor si riscurilor asociate.

Opteaza pentru solutii profesionale si fiabile in materie de conexiuni electrice. Cu dozele si dozele modulare oferite de noi, vei beneficia de performanta excelenta si siguranta sporita in instalatiile tale electrice.

Doze aparataj modular

O doza aparataj modular gazduieste aparatajul electric, cum ar fi intreruptoarele, prizele si intreruptoarele automate. Dozele de aparataj modular sunt disponibile in diferite dimensiuni si configuratii, astfel incat sa se potriveasca unor nevoi specifice. Dozele aparataj modular sunt un element esential al oricarei instalatii electrice. Ele asigura siguranta instalatiei si faciliteaza instalarea si intretinerea aparatajului modular.

Gama noastra cuprinde variante fabricate din materiale rezistente la foc si la umiditate, pentru a oferi siguranta instalatiei electrice. Sunt prevazute cu o serie de caracteristici de siguranta, cum ar fi orificii de montare si contacte de protectie impotriva supratensiunii.

Copex cablu electric

Copexul reprezinta un tub flexibil fabricat din PVC, avand scopul de a proteja si ghida cablurile electrice. Se gaseste intr-o gama variata de dimensiuni si culori, fiind adaptabil nevoilor specifice ale fiecarei aplicatii. Acest produs polivalent poate fi utilizat in diverse domenii, inclusiv:

Copexul este un produs sigur si fiabil care poate fi utilizat pentru a proteja cablurile electrice de daune mecanice, de incendiu si de umiditate. Este, de asemenea, un produs usor de instalat si de intretinut.

Colectia noastra contine copex pentru cabluri electrice, acesta reprezentand o solutie excelenta datorita numeroaselor sale avantaje. Acest tub flexibil din PVC asigura o protectie robusta impotriva daunelor mecanice, prevenind deteriorarea cablurilor si protejandu-le impotriva incendiilor potentiale.

In plus, copexul ofera o bariera eficienta impotriva umiditatii, mentinand cablurile uscate si functionale. Cu o instalare facila si rapida, acesta economiseste timp si efort, iar intretinerea sa este simpla si nu necesita resurse considerabile. Avand in vedere toate aceste calitati, copexul se dovedeste a fi o optiune versatila si fiabila pentru protejarea cablurilor electrice in diferite aplicatii industriale si rezidentiale.

Daca aveti nevoie de copex pentru proiectele dumneavostra, atunci gama noastra variata este o alegere excelenta.

Trasee de cablu

Traseele de cablu reprezinta o categorie esentiala in domeniul instalatiilor electrice, oferind o solutie organizata si sigura pentru a directiona cablurile si firele electrice intr-o instalatie. Acestea pot fi realizate sub forma de canale sau sine speciale, care permit montarea ordonata a cablurilor si protejarea lor impotriva deteriorarilor mecanice sau expunerii la factorii externi.

Traseele de cablu asigura o distributie eficienta a curentului electric si faciliteaza interventiile si depanarile ulterioare, contribuind astfel la functionarea optima si sigura a intregii instalatii electrice.

Traseele de cablu sunt extrem de importante pentru instalatiile electrice, oferind solutii diverse pentru a directiona si proteja cablurile si firele electrice. Printre aceste tipuri de trasee se numara canalele de cablu, care sunt sisteme de conducte sau canale montate pe pereti sau tavane, ce ofera un spatiu organizat si sigur pentru cabluri.

De asemenea, exista si sinele de cablu, care sunt sine metalice sau din material plastic, utilizate pentru montarea ordonata a cablurilor. Traseele subterane reprezinta o alta optiune, constand in sisteme de canale ingropate in sol pentru protejarea cablurilor in zonele cu acces restrictionat.

Totodata, traseele suspendate sunt utilizate pentru a ridica cablurile la inaltimea potrivita, evitand contactul cu solul sau alte elemente. Acestea sunt doar cateva exemple din categoria variata a traseelor de cablu, fiecare oferind o solutie specifica pentru asigurarea unei distributii eficiente si sigure a energiei electrice in instalatii diverse.

Brand-uri

Parteneri de încredere

Suntem convinși că parteneriatele de lungă durată sunt fundamentale pentru succesul în afaceri și de aceea, la Energo Sistem, ne concentrăm pe construirea unor relații solide și de încredere cu partenerii noștri. Colaborăm cu cei mai mari producători din domeniul electric, recunoscuți la nivel mondial, care împărtășesc valorile și standardele noastre ridicate de calitate și siguranță.