Tablouri electrice

Poza cu Catalog Comtec Echipamente Electrice pentru uz Rezidential

Catalog Comtec Echipamente Electrice pentru uz Rezidential

Poza cu Catalog Gewiss Distributie Electrica

Catalog Gewiss Distributie Electrica

Poza cu Catalog Gewiss Domo Center

Catalog Gewiss Domo Center

Poza cu Catalog Gewiss Doza din Material Izolator 70 RT HP

Catalog Gewiss Doza din Material Izolator 70 RT HP

Poza cu Catalog Gewiss Panou Electric ReStart PRO Wi-fi

Catalog Gewiss Panou Electric ReStart PRO Wi-fi

Poza cu Catalog Gewiss ReStart

Catalog Gewiss ReStart

Poza cu Catalog Gewiss Siguranta electrica 90 IDP Type B

Catalog Gewiss Siguranta electrica 90 IDP Type B

Poza cu Catalog Gewiss Siguranta electrica 90 RCD - Type F

Catalog Gewiss Siguranta electrica 90 RCD - Type F

Poza cu Catalog Gewiss Solutii pentru Santierele de Constructii

Catalog Gewiss Solutii pentru Santierele de Constructii

Poza cu Catalog Gewiss Tablouri electrice cu Usi de Metal

Catalog Gewiss Tablouri electrice cu Usi de Metal

Poza cu Catalog Gewiss Tablouri electrice Domo Center

Catalog Gewiss Tablouri electrice Domo Center

Poza cu Catalog Legrand Descarcatoare de Supratensiuni

Catalog Legrand Descarcatoare de Supratensiuni

Poza cu Catalog Noark 2019

Catalog Noark 2019

Product Files
Poza cu Catalog Noark Echipamente Electrice

Catalog Noark Echipamente Electrice

Poza cu Catalog Noark Echipamente Electrice 2021

Catalog Noark Echipamente Electrice 2021

Poza cu Catalog Noark Electric Echipamente Electrice

Catalog Noark Electric Echipamente Electrice

Informatii Tablouri electrice

 

Tablourile electrice sunt componente esentiale in distributia si protectia energiei electrice intr-o instalatie. Acestea asigura organizarea si controlul circuitelor electrice, precum si protectia impotriva suprasarcinilor si scurtcircuitelor. Cu o gama variata de dimensiuni si configuratii, tablourile electrice se adapteaza la nevoile diverse ale proiectelor industriale, comerciale si rezidentiale.

Fiind construite cu materiale durabile si de inalta calitate, aceste tablouri garanteaza o functionare fiabila si sigura. Prin tehnologia lor avansata, ele faciliteaza monitorizarea si gestionarea eficienta a curentului electric, asigurand astfel un sistem electric stabil si performant.

Accesorii tablou electric

Accesorii tablou electric reprezinta o gama variata de componente esentiale pentru a completa si optimiza functionalitatea tablourilor electrice. Aceste elemente sunt concepute pentru a asigura o distributie eficienta si sigura a energiei electrice intr-o instalatie electrica.

Bornele constituie elemente cheie, oferind o conexiune solida si fiabila intre firele electrice si tablou, asigurand astfel o distributie corecta si organizata a curentului electric.

Sinele DIN reprezinta componente de montaj pe care se pot fixa diversele dispozitive de protectie, cum ar fi intreruptoarele automate sau sigurantele. Acestea faciliteaza configurarea si gestionarea eficienta a circuitelor electrice din tablou.

Etichetele pentru identificare sunt elemente importante, marcand si identificand diferitele circuite si componente din tablou. Aceasta faciliteaza interventiile si depanarile ulterioare, asigurand o identificare rapida si precisa a elementelor.

Clemele de fixare asigura stabilitatea si siguranta cablurilor in tablou, prevenind miscarile nedorite care ar putea afecta conexiunile electrice si contribuind la un sistem electric fiabil.

In plus, in tablourile electrice se pot gasi diferite dispozitive de protectie, cum ar fi intrerupatoarele automate, care opresc automat curentul electric in caz de suprasarcina sau scurtcircuit, protejand astfel instalatia si echipamentele de daunele cauzate de fluctuatiile de curent.

Diferentialele, cunoscute si sub denumirea de intreruptoare diferentiale de curent, au rolul de a proteja impotriva electrocutarii prin detectarea si intreruperea curentului de scurgere catre pamant.

Contoarele de energie monitorizeaza consumul de electricitate, permitand o gestionare mai eficienta a consumului si oferind informatii detaliate despre consumul electric al instalatiei.

Aceste accesorii pentru tablouri electrice sunt fabricate din materiale de calitate, asigurand o functionare fiabila si o durata lunga de viata. Cu un rol crucial in organizarea si protectia sistemului electric, aceste accesorii sunt esentiale pentru a asigura o distributie eficienta si sigura a energiei electrice in cadrul instalatiilor electrice moderne.

Accesoriile pentru tablouri electrice sunt fabricate din materiale de calitate, care asigura o functionare fiabila si o durata lunga de viata. Ele sunt concepute pentru a se potrivi cu diferite modele si marimi de tablouri, asigurand compatibilitate si usurinta in montare.

In concluzie, accesorii tablou electric reprezinta componente indispensabile pentru o distributie eficienta si sigura a energiei electrice in cadrul unei instalatii. Prin intermediul acestor elemente, se asigura un sistem electric stabil, protejat si usor de intretinut, contribuind astfel la functionarea optima a intregii instalatii electrice.

Tablouri electrice industriale

Aceasta categorie cuprinde o gama variata de produse esentiale pentru instalatiile electrice industriale, cu un accent deosebit pe tablourile electrice industriale. Aceste tablouri reprezinta centrul de comanda si control al energiei electrice in medii industriale, asigurand distributia si protectia adecvata a circuitelor electrice.

Proiectate pentru a face fata cerintelor industriale riguroase, aceste tablouri ofera un design robust si modular, adaptabil la nevoile specifice ale fiecarei aplicatii.

Ele includ componente de inalta calitate precum intrerupătoare, contoare de energie si dispozitive de protectie, asigurand o functionare fiabila si sigura a intregii instalatii industriale.

Brand-uri

Parteneri de încredere

Suntem convinși că parteneriatele de lungă durată sunt fundamentale pentru succesul în afaceri și de aceea, la Energo Sistem, ne concentrăm pe construirea unor relații solide și de încredere cu partenerii noștri. Colaborăm cu cei mai mari producători din domeniul electric, recunoscuți la nivel mondial, care împărtășesc valorile și standardele noastre ridicate de calitate și siguranță.