Paratrasnete si impamantare

Poza cu Catalog Legrand Descarcatoare de Supratensiuni

Catalog Legrand Descarcatoare de Supratensiuni

Poza cu Catalog OBO Paratrasnete

Catalog OBO Paratrasnete

Poza cu Catalog Schneider Electric Acti 9 2015

Catalog Schneider Electric Acti 9 2015

Informatii Paratrasnete si impamantare

 

Impamantare electrica

Descoperă gama noastră completă de paratrăsnete și soluții de impamantare electrică pentru protecția eficientă împotriva descărcărilor atmosferice. Impamantarea electrică joacă un rol vital în menținerea siguranței clădirilor și echipamentelor, asigurând evacuarea în siguranță a curentului electric. Oferim sisteme de impamantare inovatoare, realizate cu materiale de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale proiectului tău.

Echipa noastră de experți îți stă la dispoziție cu consultanță specializată și soluții personalizate pentru a te asigura că ești protejat în fața oricăror riscuri asociate fulgerelor și problemelor de impamantare electrică.

Aceasta categorie cuprinde echipamente esentiale pentru protectia impotriva descarcarilor electrice atmosferice - paratrasnete. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a redirectiona si a disipa curentul electric generat de fulgere, protejand cladirile, instalatiile industriale si alte structuri de daunele cauzate de lovitura directa a fulgerului.

Paratrasnetele sunt compuse din conductori de legatura, electrozi de capat si echipamente de dispersie a curentului, asigurand o calatorie controlata a descarcarilor electrice spre pamant. Prin utilizarea paratrasnetelor, se reduce semnificativ riscul de incendii, avarii sau accidente provocate de fulgere, oferind protectie esentiala impotriva unor forte naturale periculoase.

Impamantare

Aceasta categorie include echipamente si solutii pentru impamantare, un aspect crucial in domeniul instalatiilor electrice si al sigurantei. Impamantarea asigura o cale sigura de descarcare a curentului electric catre pamant, in cazul unor defectiuni sau suprasarcini, evitand riscul de soc electric sau incendiu. Aceste sisteme de impamantare includ conductori, electrozi de impamantare si placi de dispersie a curentului.

Ele asigura o rezistenta scazuta la pamant, reducand tensiunea la un nivel sigur. Prin utilizarea solutiilor de impamantare adecvate, se garanteaza protectia eficienta a persoanelor si a echipamentelor, contribuind la un mediu electric sigur si fiabil.

Paratrasnet PDA

Tot in aceasta categorie veti gasi absolut tot ce aveti nevoie cu privire la paratrasnete, inclusiv paratrasnet PDA (Paratrasnet cu Dispozitiv de Amorsare). Acesta este un tip de sistem avansat de paratrasnet, proiectat pentru a asigura o protectie eficienta impotriva fulgerelor si descarcarilor electrice atmosferice.

Acesta functioneaza prin utilizarea unui dispozitiv de amorsare, care permite o declansare rapida si precisa a sistemului de paratrasnet in momentul in care detecteaza o descarcare electrica in apropiere.

PDA este compus dintr-un captor sau un varf de paratrasnet, un conductor de descarcare si un sistem de impamantare, toate aceste componente lucrand impreuna pentru a redirectiona si a disipa curentul generat de fulger catre pamant, evitand astfel daunele si accidentele cauzate de lovitura directa a fulgerului.

Avantajele PDA includ timpul de raspuns rapid si precizie in detectarea si declansarea sistemului de paratrasnet, asigurand o protectie eficienta a cladirilor si structurilor impotriva efectelor negative ale fulgerelor. De asemenea, PDA poate fi integrat cu sisteme avansate de monitorizare si inregistrare a descarcarilor atmosferice, oferind astfel informatii valoroase pentru analiza si imbunatatirea protectiei impotriva fulgerelor in viitor.

Brand-uri

Parteneri de încredere

Suntem convinși că parteneriatele de lungă durată sunt fundamentale pentru succesul în afaceri și de aceea, la Energo Sistem, ne concentrăm pe construirea unor relații solide și de încredere cu partenerii noștri. Colaborăm cu cei mai mari producători din domeniul electric, recunoscuți la nivel mondial, care împărtășesc valorile și standardele noastre ridicate de calitate și siguranță.