Bticino

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină
Poza cu Catalog Legrand Air 2018

Catalog Legrand Air 2018

Poza cu Catalog Legrand Doze

Catalog Legrand Doze

Poza cu Catalog Legrand Living Light

Catalog Legrand Living Light

Poza cu Catalog Legrand Living Now

Catalog Legrand Living Now

Poza cu Catalog Legrand Matix 2018

Catalog Legrand Matix 2018

Poza cu Catalog Legrand Living

Catalog Legrand Living

Poza cu Catalog Legrand LNow

Catalog Legrand LNow

Poza cu Catalog Legrand Matix 2010

Catalog Legrand Matix 2010

 

Bticino este o marca cunoscuta in industria sistemelor electrice si de automatizare pentru cladiri, in special in ceea ce priveste solutiile pentru instalatiile electrice si tehnologiile de control. Compania este specializata in productia de echipamente pentru automatizarea cladirilor rezidentiale si comerciale, inclusiv sisteme de gestionare a iluminatului, incalzirii, ventilatiei, controlului accesului, securitatii si multe altele.

Pe site-ul nostru veti gasi cataloage Bticino cuprinzand informatii esentiale pentru cei interesati sa utilizeze echipamente Bticino. Aceste cataloage ofera detalii complete despre gama noastra de produse, inclusiv sisteme electrice, automatizare a cladirilor, controlul accesului si mai mult. Indiferent daca doriti sa desfasurati o activitate comerciala sau sa imbunatatiti locuinta, cataloagele noastre va ofera cunostintele necesare pentru alegerea corecta a echipamentelor Bticino si pentru a profita la maximum de tehnologia noastra de incredere.

 

Prize Bticino

Sistemele electrice reprezinta o componenta esentiala a oricarei cladiri, iar bandul Bticino s-a facut cunoscut in intreaga industrie pentru gama sa variata de dispozitive electrice. Aceste prize reprezinta o solutie de inalta calitate pentru instalatii rezidentiale si comerciale, asigurand o distributie eficienta si sigura a energiei electrice.

Prizele Bticino se remarca prin designul lor modern si functionalitatea avansata. Acestea sunt proiectate pentru a se integra armonios in decorul oricarui mediu, oferind in acelasi timp functionalitate si durabilitate. Fie ca vorbim despre prize simple, prize multiple sau prize USB integrate, Bticino ofera o varietate de optiuni pentru a satisface nevoile diverse ale clientilor.

Un alt aspect remarcabil al prizelelor Bticino este atentia acordata sigurantei si calitatii. Aceste prize sunt construite conform standardelor industriale si sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura performanta si durabilitatea lor pe termen lung. Astfel, clientii pot avea incredere ca echipamentele Bticino sunt o alegere sigura si de incredere pentru infrastructura electrica a cladirilor.

Un aspect distinctiv al prizelelor Bticino este si posibilitatea de personalizare. Compania ofera o gama larga de finisaje, culori si stiluri, permitand clientilor sa aleaga prizele care se potrivesc cel mai bine cu estetica si designul interior al spatiului lor.

Prizele Bticino reprezinta un element esential in constructia sau modernizarea unei cladiri, oferind atat functionalitate tehnica de incredere, cat si un aspect estetic placut. Cu atentie la detalii, calitate superioara si optiuni de personalizare, Bticino se distinge ca un furnizor de top in ceea ce priveste sistemele electrice pentru instalatii rezidentiale si comerciale.

 

Legrand Bticino

Bticino reprezinta o ramura a Grupului Legrand si se numara printre principalii producatori mondiali in domeniul echipamentelor electrice destinate birourilor, locuintelor si spatiilor de productie.

Compania integreaza solutii avansate pentru distributia de energie, comunicare (inclusiv sisteme de control audio-video pentru acces), gestionarea dispozitivelor climatice, iluminat, sonorizare si siguranta. Succesul Bticino se datoreaza calitatii superioare, flexibilitatii si experientei oferite, consolidate prin inovatie si dezvoltare durabila.

Portofoliul de solutii Bticino se concentreaza acum pe un sistem de automatizare a locuintelor si cladirilor, in care fiecare componenta este proiectata pentru a se integra perfect cu diverse dispozitive si sisteme, avand scopul de a simplifica activitatile zilnice, oferind o flexibilitate crescuta si eficienta sporita.