Aparataj electric

Poza cu Catalog ABB Chiara 2022

Catalog ABB Chiara 2022

Poza cu Catalog Comtec Aparataj

Catalog Comtec Aparataj

Poza cu Catalog Elbi Aparataj 2023

Catalog Elbi Aparataj 2023

Poza cu Catalog Elbi Inlet 2021

Catalog Elbi Inlet 2021

Poza cu Catalog Elbi Ovivo

Catalog Elbi Ovivo

Product Files
Poza cu Catalog Elbi Pulsar 2022

Catalog Elbi Pulsar 2022

Poza cu Catalog Gewiss 27 Combi System

Catalog Gewiss 27 Combi System

Poza cu Catalog Gewiss Chorus Monochrome Collections

Catalog Gewiss Chorus Monochrome Collections

Poza cu Catalog Gewiss Chorus Monocrome Collections Perfect Harmony

Catalog Gewiss Chorus Monocrome Collections Perfect Harmony

Poza cu Catalog Gewiss Chorusmart Ego Smart

Catalog Gewiss Chorusmart Ego Smart

Poza cu Catalog Gewiss Chorusmart Eleganta si Tehnologie

Catalog Gewiss Chorusmart Eleganta si Tehnologie

Poza cu Catalog Gewiss Chorusmart Tehnic

Catalog Gewiss Chorusmart Tehnic

Poza cu Catalog Gewiss Dahlia 2018

Catalog Gewiss Dahlia 2018

Poza cu Catalog Gewiss Dahlia Essential Simplicity

Catalog Gewiss Dahlia Essential Simplicity

Poza cu Catalog Gewiss Ghid solutii pentru proiecte

Catalog Gewiss Ghid solutii pentru proiecte

Poza cu Catalog Gewiss IEC 309 HP

Catalog Gewiss IEC 309 HP

Informatii Aparataj electric

 

 

Aparatajul electric cuprinde un grup de dispozitive si componente folosite in instalatiile electrice pentru administrarea, protectia si distributia curentului electric. Aceste componente includ intrerupatoare automate, prize, panouri electrice, releuri, sigurante si alte elemente. Aparatajul electric asigura functionarea sigura si eficienta a sistemelor electrice, oferind protectie impotriva supratensiunilor, scurtcircuitelor si altor potentiale probleme.

Prin intermediul acestor dispozitive, se controleaza si se monitorizeaza circulatia electricitatii intr-un mod controlat, astfel incat sa se evite eventualele incidente sau daune.

Prin intermediul intrerupatoarelor automate, utilizatorii pot controla si gestiona distributia curentului electric in diferite circuite. Prizele permit conectarea echipamentelor si dispozitivelor la sursa de alimentare. In gama noastra vei gasi tot ce ai nevoie pentru proiectele tale. Descopera produsele noastre din categoria aparataj electric sunt prezentate in cataloage, iar pentru orice neclaritate, specialistii nostri au grija sa ofere toate informatiile necesare.

Aparataj modular

Aparatajul modular reprezinta o optiune flexibila si convenabila, permitand configurarea si adaptarea instalatiilor electrice in functie de nevoi si schimbari ulterioare.

Aparatajul modular reprezinta o solutie inovatoare in domeniul instalatiilor electrice, oferind flexibilitate si adaptabilitate in configurarea sistemelor electrice. Prin compozitia sa modulara, acesta permite combinarea si asamblarea facila a modulelor individuale, cum ar fi intrerupatoare automate, prize sau sigurante.

Acest concept modular permite personalizarea instalatiilor electrice in functie de cerinte si modificari ulterioare, permitand adaugarea sau inlocuirea simpla si rapida a modulelor. Aparatajul modular se caracterizeaza prin instalare si intretinere usoara, oferind in acelasi timp siguranta si calitatea componentelor, asigurand functionarea eficienta si protectia adecvata a sistemelor electrice.

Prize si intrerupatoare

Prizele si intrerupatoarele reprezinta elemente de o importanta cruciala in instalatiile electrice, avand rolul de a oferi puncte de alimentare necesare pentru diverse echipamente si dispozitive electrice. Aceste componente permit conectarea la reteaua electrica si gestionarea fluxului de curent catre aparatele si echipamentele utilizate intr-un spatiu.

Astfel, ele asigura accesul la energie electrica si permit controlul functionarii dispozitivelor prin oprirea sau pornirea circuitului electric. Prizele si intrerupatoarele faciliteaza utilizarea eficienta si sigura a echipamentelor, fiind esentiale in activitatile noastre cotidiene.

Prizele si intrerupatoarele reprezinta componente esentiale pentru a facilita o conectare sigura si comoda a diferitelor aparate precum laptopuri, telefoane mobile, electrocasnice si alte dispozitive electronice. Aceste dispozitive pot fi amplasate pe perete sau integrate in mobilier, adaptandu-se astfel necesitatilor si preferintelor utilizatorilor. Ele sunt disponibile intr-o varietate de modele, inclusiv prizele standard, prizele USB sau prizele cu incarcare rapida, oferind o multitudine de optiuni pentru a satisface cerintele individuale ale fiecarui utilizator. Astfel, prizele si intrerupatoarele reprezinta un aspect esential in asigurarea unei experiente convenabile si securizate in utilizarea dispozitivelor electronice din viata de zi cu zi.

Aceste prize si intrerupatoare asigura utilizatorilor o experienta confortabila si eficienta in utilizarea echipamentelor lor electronice. In functie de nevoi, exista prize cu functii aditionale de protectie, precum cele cu supratensiune sau cu intrerupator. Cu toate ca pot avea caracteristici specifice diferite, scopul lor comun este de a oferi o conectivitate electrica sigura si eficienta in orice mediu, fie ca vorbim de locuinte, birouri sau spatii comerciale.

Prin integrarea acestor dispozitive in infrastructura electrica, utilizatorii beneficiaza de comoditate si protectie in utilizarea dispozitivelor lor electronice, asigurand o functionare optima si protejandu-le de potentialele surse de risc.

Va oferim multiple optiuni de intrerupatoare si prize de la producatori renumiti, toate fiind descrise in detaliu in cataloagele electronice disponibile. Aceste resurse va vor ajuta sa alegeti cu usurinta produsele potrivite pentru a satisface nevoile si preferintele dumneavoastra. Indiferent de cerintele dvs. specifice, aveti la indemana o selectie variata si cuprinzatoare de aparataj electric pentru a va imbunatati experienta electrica in spatiul dvs. de utilizare.

Printre variantele pe care le punem la dispizitie, in colectia noastra veti gasi:

Prize standard: Cele mai intalnite tipuri de prize, utilizate in majoritatea locuintelor si cladirilor comerciale.

Prize cu ingropare in podea: Montate in podea pentru a oferi o solutie estetica si practica in spatii publice.

Prize cu intrerupator integrat: Permit controlul direct al alimentarii dispozitivelor prin intermediul unui intrerupator.

Prize cu protectie la supratensiune: Asigura protectie suplimentara impotriva fluctuatiilor de tensiune si supratensiunilor.

Prize USB: Permit incarcarea directa a dispozitivelor mobile si a altor dispozitive prin intermediul porturilor USB.

Prize cu conexiune rapida: Facilitateaza instalarea rapida si simpla fara necesitatea folosirii suruburilor.

Prize pentru echipamente industriale: Concepute pentru sarcini si conditii de lucru industriale, oferind rezistenta si durabilitate.

Intrerupatoare modulare

Energo Sistem va pune la dispozitie o selectie diversificata de produse inteligente, inclusiv intrerupatoare modulare. Aceste componente reprezinta elemente esentiale pentru organizarea si gestionarea eficienta a sistemelor electrice.

Cu ajutorul intrerupatoarelor modulare, puteti controla in mod facil fluxul de energie catre diferite dispozitive si instalatii, adaptandu-va astfel nevoilor specifice. Aceste solutii inteligente va ofera un nivel ridicat de flexibilitate si control, permitandu-va sa gestionati eficient energia electrica si sa imbunatatiti functionarea sistemelor electrice intr-un mod practic si convenabil.

Aceste intrerupatoare modulare sunt proiectate sa se potriveasca perfect cu prizele, comutatoarele si placutele ornamentale din aceeasi gama, oferind astfel o solutie integrata si estetica pentru proiectele. Indiferent de cerintele specifice ale industriei in care activati, intrerupatoarele modulare de la Energo Sistem va asigura solutii fiabile si eficiente pentru gestionarea energiei. Cu designul lor bine conceput si functionarea impecabila, aceste produse inteligente va permit sa creati un mediu electric organizat si controlat in mod optim, contribuind la succesul si eficienta proiectelor.

Avem grija ca echipamentele noastre electrice sa raspunda celor mai inalte standarde, de la calitate si durabilitate, conformitate cu normele de siguranta, design si estetica, functionalitate si caracteristici speciale.

Brand-uri

Parteneri de încredere

Suntem convinși că parteneriatele de lungă durată sunt fundamentale pentru succesul în afaceri și de aceea, la Energo Sistem, ne concentrăm pe construirea unor relații solide și de încredere cu partenerii noștri. Colaborăm cu cei mai mari producători din domeniul electric, recunoscuți la nivel mondial, care împărtășesc valorile și standardele noastre ridicate de calitate și siguranță.